vilkår for bruk

Den siste revisjonen av disse vilkårene for bruk ble gjort 21. oktober 2021, og de trådte i kraft 1. januar 2008.
Du og eagleone-thegame (samlet «vi», «vår» eller «oss») godtar at disse vilkårene for bruk («avtalen») styrer din bruk av nettstedet vårt («nettstedet»), våre ulike apper, spill , og sosiale nettverk («Appene»), og sporadiske tilbud av tilleggsfunksjoner, innhold eller konkurranser («Tilleggsfunksjoner»). «Tjenestene» inkluderer «Site», «Apper» og «Tilleggsfunksjoner».
Dine rettigheter, plikter og begrensninger angående din bruk av tjenestene er underlagt disse bruksvilkårene, som også inkluderer våre retningslinjer for akseptabel bruk av tjenestene. Hvis du godtar å overholde denne avtalen og alle gjeldende lover, kan du bruke tjenestene. Ved å bruke tjenestene godtar du disse vilkårene og betingelsene.
Denne avtalen refererer også til vår personvernpolicy (http://www.eagleone-thegame.com/), som forklarer hvordan vi samler inn og bruker innholdet og informasjonen din. Dette er fordi vi setter pris på personvernet ditt. Les gjennom personvernerklæringen.
Din inntreden og bruk av administrasjonene omfatter din skildring og garanti for at du er av legitim alder for å forme en offisiell avtale, og hvis ikke av lovlig alder, at du får tilgang til og bruker administrasjonene med samtykke fra en forelder eller en legitim vekter, og at du er ikke en person som er utestengt fra å bruke eller få administrasjonene av noen nabolag, stat, regjering eller verdensomspennende regulering.
Du kan bli informert om at du må godta ytterligere vilkår og betingelser for å kunne delta i visse tjenester. Disse tilleggsvilkårene er herved innlemmet ved referanse i denne avtalen, men de gjelder kun for den relevante tjenesten.
Eventuelle endringer vi gjør i denne avtalen vil bli lagt ut på tjenestene og tre i kraft umiddelbart. Ved å fortsette å bruke tjenestene etter at slike endringer er lagt ut, vil du anses å ha akseptert dem. Derfor er det viktig at du regelmessig gjennomgår denne avtalen for å bli informert om eventuelle endringer. Vennligst slutt umiddelbart å bruke tjenestene hvis du ikke er enig i endringene.
I. SIKKERHET FOR KONTOEN DIN OG PASSORD, SUSPENSJON OG OPPSIGELSE Når du bruker appene første gang, kan du bli bedt om å bekrefte alderen din. Husk at vi krever at det skreddersyr spillopplevelsen din. Som et resultat kan vi pålegge aldersbegrensninger på appene våre, og du erkjenner og godtar at noen av dem krever at du er over tretten år gammel.
Du kan bli pålagt å opprette en konto (en „konto“) for å bruke noen av tjenestenes funksjoner. Du må gi oss visse personlige opplysninger når du oppretter eller oppdaterer en konto. Denne informasjonen kan inkludere navn, fødselsdato, e-postadresse og, i noen tilfeller, betalingsinformasjon. I samsvar med personvernreglene våre, som finnes på http://www.eagleone-thegame.com/privacy-notice, data vil bli oppbevart og brukt.
Uten deres tillatelse kan du aldri bruke kontoen deres. Du kan bare ha én konto om gangen. Hvis du tidligere har hatt en konto stengt, har du ikke lov til å åpne en ny.
Du er ansvarlig for (i) å begrense tilgangen til datamaskinen, konsollen eller mobilenheten din og (ii) beskytte konfidensialiteten til alle passord du oppretter for å bruke deler av tjenestene som krever registrering. Du godtar å ta fullt ansvar for alt som skjer i kontoen din. Enhver uautorisert bruk av kontoen din eller sikkerhetsbrudd må rapporteres til oss umiddelbart.
Du kan være ansvarlig for tapene våre eller tapene til våre tredjeparts lisensgivere, innholdsleverandører, selgere, annonsører, sponsorer og tjenesteleverandører (samlet „eagleone-thegame-leverandører“) som et resultat av slik uautorisert bruk, til tross for det faktum at vi ikke vil være ansvarlige for eventuelle tap påført deg som følge av uautorisert bruk av kontoen din, uavhengig av om du var klar over det eller ikke.
Vi forbeholder oss retten, uten å begrense noe i denne avtalen, til å begrense, suspendere eller avslutte kontoen din og/eller tilgangen til noen eller alle deler av tjenestene når som helst, uansett eller ingen grunn, uten forvarsel og uten å pådra oss noen ansvar, inkludert i tilfelle vi slutter å tilby noen del av tjenestene. Hvis vi etter eget skjønn fastslår at du har brutt noen av vilkårene i denne avtalen, forbeholder vi oss uttrykkelig retten til å begrense, suspendere og/eller avslutte din tilgang til noen del av tjenestene.
II.KJØP, BETALINGER OG REFUSJONER Vi kan kreve avgifter for visse tjenester, for eksempel abonnementer, appnedlastinger og kjøp av virtuelle varer (som beskrevet nedenfor). På bestemte sider på nettstedet, i appene, på eagleone-thegame-leverandørene nettsteder eller plattformer (inkludert tredjeparts markedsplasser), eller som på annen måte angitt gjennom tjenestene, kan slike produkter eller tjenester være tilgjengelige for kjøp.
Prisen du betaler for ethvert produkt eller tjeneste du kjøper gjennom the Tjenester vil være prisen du betaler når du kjøper den. Med mindre annet er angitt, er ikke alle gjeldende skatter og telekommunikasjonsavgifter inkludert i prisene på noen produkter eller tjenester. Du godtar å være ansvarlig for alle gjeldende skatter og telekommunikasjonsavgifter til det fulle omfang tillatt ved lov.
Ved å foreta et kjøp av en app, virtuell gjenstand eller annet innhold, bekrefter du at du er myndig til å inngå en juridisk bindende kontrakt, eller, hvis du ikke er det, at du har gjort det med samtykke fra en forelder. eller verge, og at du ikke er forbudt å bruke eller motta tjenestene i henhold til noen lov, enten nasjonal, statlig eller internasjonal.
Du garanterer at du er den autoriserte brukeren av kredittkortet som brukes til å betale for abonnementet eller andre avgifter ved å gi oss kredittkortinformasjon. Du bekrefter at vi er autorisert til å belaste kredittkortet ditt for abonnementsavgiften hver måned du bruker Tjenester hvis du bestiller et abonnement. Hvis kredittkortet ditt utløper eller blir kansellert av en eller annen grunn, godtar du å varsle oss så snart som mulig om eventuelle endringer i faktureringsadressen, kredittkortkontonummeret eller utløpsdatoen. Eventuelle nye gebyrer kan bli akseptert innen ti virkedager. Ditt abonnement, plan eller annen pågående betalt-for-tjeneste kan avsluttes umiddelbart hvis du ikke godtar de nye gebyrene skriftlig til oss. For enkelte tjenester forbeholder vi oss retten til å belaste premietillegg og kreve inn evt. gjeldende skatter.
I forbindelse med tjenestene kan apper, tilleggsfunksjoner og virtuelle elementer lastes ned mot et gebyr. Vi fraskriver oss alt ansvar for „kjøperfeil“, som inkluderer ting som prøveversjoner, programvare kjøpt for feil telefon, enhet eller plattform, manglende rabattkoder på kjøpstidspunktet, og varer kjøpt 90 dager etter kjøpsdatoen uansett årsak. Feil på operatørens eller eagleone-thegame-leverandørenes fakturautskrifter – inkludert de fra tredjeparts markedsplasser – er ikke vårt ansvar. er helt opp til deg å bekrefte at telefonen eller annen enhet, dens produsent, modell og operatør støttes, samt at telefonen eller annen enhet er kompatibel med produktene eller tjenestene du har lastet ned eller på annen måte oppnådd gjennom tjenestene .Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg med å finne riktig programvare for telefonen, enheten eller plattformen din, men vi vil ikke bli holdt ansvarlige for kjøperfeil. Ta kontakt med ørnen one-thegame tekniske team på [email protected] hvis du har ytterligere spørsmål angående produkter eller tjenester som tilbys gjennom tjenestene. Etter en periode på nitti (90) kalenderdager fra datoen for slik nedlasting eller kjøp, alt etter hva som er aktuelt , vil vi ikke være ansvarlige for eventuelle defekter eller andre problemer som følge av disse transaksjonene. Før du foretar kjøp, vennligst les systemkravene nøye.
Kanselleringsrettigheter: Du har 14 dager fra datoen du mottok kvitteringen til å kansellere bestillingen uten å oppgi en grunn. For å kansellere bestillingen din, må du sende oss en erklæring som beskriver avgjørelsen din, inkludert navn, adresse, kjøpsdato og referansenummer, til følgende adresse:[email protected] Du må sende varsel om kansellering innen utløpet av 14-dagersperioden for å overholde kanselleringsfristen. Du står fritt til å kansellere ditt månedlige abonnement i samsvar med vilkår.
Effekter av å bli kansellert: Vi vil tilbakebetale deg senest 14 dager fra den dagen vi godtar varselet om sletting. Vi vil refundere deg med samme betalingsmåte som du brukte til å fullføre transaksjonen, og det vil ikke påløpe gebyrer knyttet til dette.
Utelukkelse fra retten til å kansellere: Du kan ikke droppe forespørselen din om beholdning av datastyrt innhold forutsatt at formidlingen har begynt etter din oppfordring og bekreftelse på at du følgelig mister tilbaketrekningsretten.
Du kan kjøpe virtuelle gjenstander (som definert nedenfor) inne i enkelte apper. Slike kjøp kan gjøres tilgjengelig både i betalte apper som du må kjøpe for å laste ned og gratisapper. I tillegg kan du bli omdirigert til en tredje- partinettsted av tredjepartsannonser i enkelte apper, inkludert de som er gratis å laste ned.
III.Virtuelle gjenstander I noen tjenester kan du kanskje „tjene“ eller „kjøpe“ virtuell valuta for bruk i tjenestene, for eksempel virtuelle mynter, kontanter, tokens eller poeng;b) virtuelle objekter i spillet og virtuell valuta ;eller (c) spesielle fordeler funnet i spillet (referert til som „Virtuelle gjenstander“). Selv om du har ubrukte virtuelle gjenstander på kontoen din på det tidspunktet kontoen din stenges, uavhengig av om stengingen var frivillig eller ikke, Virtual Varer har ingen virkelig verdi og kan ikke byttes mot faktisk valuta, varer eller andre gjenstander av pengeverdi. Alle virtuelle varesalg er endelige. Med unntak av det som er bestemt av vårt eget og absolutte skjønn, vil det ikke bli refusjon.
Du får ikke eierskap til noen virtuelle gjenstander ved å kjøpeden; i stedet er alt du kjøper en lisens til å bruke den i de relevante tjenestene. Du er den eneste personen som kan bruke denne lisensen, så den kan ikke underlisensieres eller selges. Som et resultat forbyr og aksepterer vi ikke noe påstått salg. , overføringer, tildelinger, gaver, handler eller underlisenser av virtuelle gjenstander, enten det er i bytte mot „ekte penger“, varer eller annen form for bytte utenfor tjenestene. Du kan miste kontoen din, bli utestengt fra å bruke tjenestene våre for resten av livet, eller til og med stå overfor rettslige skritt hvis du foretar eller prøver å foreta en slik overføring.
IV. OPPFØRE PÅ NETT Som bruker godtar du kun å bruke tjenestene til juridiske formål. Aktiviteter som er forbudte inkluderer, men er ikke begrenset til:

 1. kriminalitet eller tort, slik som barnepornografi, svindel, uanstendig materialhandel, narkotikahandel, gambling, trakassering, stalking, spamming, spiming, sending av virus eller andre skadelige filer, brudd på opphavsrett, brudd på patenter eller tyveri av forretningshemmeligheter;
 2. fremme fornærmende, truende, uanstendig, ærekrenkende eller injurierende oppførsel eller ulovlige eller skadevoldende aktiviteter;
 3. eksponere det kvinnelige brystet, fullt ut vise den mannlige eller kvinnelige baken, eller noen eller alle deler av det menneskelige kjønnsorganet, på bilder som er seksuelt eksplisitte eller pornografiske; eksponere noen eller noe som er involvert i eksplisitte seksuelle handlinger og/eller utuktig og frekk oppførsel , slik som onani, paring, pedofili og intime forhold til personer som er nakne eller delvis nakne i heteroseksuelle, bifile, lesbiske eller homoseksuelle forhold; fremstille enhver person eller ting som er grovt stygt eller forferdelig mangelfull i høflighet eller oppførsel eller som viser skitten upassende og noe annet stoff som motsier store moralske retningslinjer;
 4. forsøke å unngå, lamme eller i alle fall forstyrre sikkerhetsrelaterte høydepunkter i administrasjonene eller elementer som hindrer eller begrenser bruk eller replikering av noen glade eller implementerer begrensninger på bruk av administrasjonene eller substansen i det;
 5. bruke jukser, utnyttelser, automatiseringsprogramvare, bots, hacks, mods eller annen type ikke-godkjent programvare designet for å endre eller forstyrre tjenestene;
  6.bruke programvare som kopierer og lagrer proprietært materiale (som definert nedenfor) eller fanger opp, miner eller på annen måte samler inn informasjon om andre brukere;
 6. forstyrre, tukle med eller legge en overdreven belastning på tjenestene eller nettverkene eller tjenestene som er koblet til dem;
  8.prøver å oppføre seg som en annen bruker eller annen person;
  9.be om individuelle data fra alle under 18 år;
 7. innhente, høste, be om, legge ut eller be om passord eller annen personlig identifiserende informasjon fra andre brukere;
 8. Å bruke en annen persons brukernavn, passord eller konto når som helst, gi noen andre tilgang til kontoen din, eller avsløre passordet ditt til noen andre
  12.bruke all informasjon innhentet fra tjenestene for å skade, trakassere eller misbruke en annen person;
  13.bruke innhold som er urettferdig, falskt eller villedende for å markedsføre ens profil;
 9. bryter alle gjeldende lover og forskrifter, inkludert amerikanske eksport- og reeksportkontrolllover og -forskrifter, ved å bruke tjenestene;
 10. underlisensiere, leie ut, lease, selge, bytte, gi, testamentere eller på annen måte overføre kontoen din eller virtuelle gjenstander knyttet til den til en tredjepart;
 11. få tilgang til eller bruke en tredjepartskonto eller virtuelle gjenstander som har blitt underlisensiert, leid, leaset, solgt, handlet, gitt i gave, testamentert eller på annen måte overført fra kontoinnehaveren eller skaperen;
  17.bruke flere kontoer, manuelle prosesser, roboter, skript eller andre metoder for å „farm“ virtuelle gjenstander;
  18.bruke tjenestene til kommersielle formål, for eksempel utveksling av virtuelle gjenstander mot „virkelige“ kontanter;
 12. å foreta enhver handling som etter eget skjønn pålegger eller kan påføre en urimelig eller uforholdsmessig stor belastning på infrastrukturen vår eller gjøre noen automatisert bruk av tjenestene (å spille i mer enn 24 timer på rad anses som automatisert bruk).
  Hvis det oppdages at du har engasjert deg i noen av disse aktivitetene, vil du bli utestengt fra tjenestene umiddelbart. Din konto og tilgang til tjenestene kan bli suspendert eller avsluttet hvis du handler i strid med de nevnte begrensningene.

V. INNHOLD A. Eiendomsrettigheter Med unntak av innhold lagt ut av brukere av tjenestene (referert til som „brukerinnhold“), eagleone-thegame, våre datterselskaper eller tilknyttede selskaper, våre tredjeparts lisensgivere og/eller våre annonsepartnere eie eller kontrollere alt materiale på tjenestene, inkludert alt innhold, virtuelle gjenstander, programvare, grafikk, tekst og utseendet og følelsen til nettstedene. Dette materialet inkluderer også alle varemerker (inkludert eagleone-thegame® og titleneEventuelle proprietære materialer, så vel som alle andre aspekter av tjenestene som er beskyttet, kan ikke endres, fjernes, slettes, utvides, legges til, publiseres, overføres, deltar ved overføring eller salg av, opprettet som avledetative verk, eller utnyttet på noen måte, helt eller delvis. Vi gir deg en begrenset, ikke-eksklusiv, gjenkallelig lisens til å få tilgang til og bruke tjenestene og det proprietære materialet for din personlige, ikke-kommersielle underholdning, i samsvar med det tiltenkte formålet av tjenestene, underlagt din overholdelse av denne avtalen og eventuelle relevante retningslinjer angående tjenestene. Du godtar at du ikke vil bruke tjenesten til noe annet.
Du „eier“ faktisk ikke virtuelle gjenstander, til tross for at du kan kjøpe dem med „virkelige“ penger. Du får kun tillatelse til å bruke disse virtuelle gjenstandene i appene eller tjenestene de kan brukes til ved å lage dette type kjøp. De virtuelle tingene har ingen sertifiserbar verdi og er ikke i det hele tatt en kreditt eller likevekt av ekte kontanter eller det samme. Virtuelle gjenstander kan aldri byttes mot „virkelig“ valuta. Vi er de eneste som har autoriteten å administrere, regulere, kontrollere, modifisere eller fjerne virtuelle gjenstander på noen måte vi finner passende, og vi er ikke ansvarlige overfor deg eller noen andre for å utøve disse rettighetene.
B. Distribusjon og opplasting av innhold Du har ikke lov til å legge ut eller overføre noe innhold som krenker de immaterielle rettighetene til tredjeparter eller er ærekrenkende, skadelig, ulovlig eller støtende gjennom tjenestene (f.eks. opplastet innhold, en chat eller brukerforum , online anmeldelse eller kommentar lagt ut via tjenestene).
Du må først innhente skriftlig forhåndssamtykke fra eieren av eiendomsrettighetene før du legger ut, modifiserer, distribuerer eller reproduserer opphavsrettsbeskyttet materiale, varemerker eller annen eiendomsbeskyttet informasjon som tilhører andre på tjenestene. opphavsrettseierens juridiske agent, har vi en policy om å avslutte kontoen til alle som gjentatte ganger bryter andres opphavsrett.
Du gir oss automatisk, eller garanterer at eieren av slikt innhold uttrykkelig har gitt oss den royaltyfrie, ugjenkallelige, underlisensierbare, overførbare og ikke-eksklusiv rett og lisens til å bruke, reprodusere, publisere, oversette, forberede avledede verk av, kopiere, fremføre og distribuere innholdet ditt, inkludert alle patenter, varemerker, forretningshemmeligheter, opphavsrettigheter eller andre eiendomsrettigheter i og til slikt innhold, samt brukernavnet ditt, faktiske navn og bilde (hvis innsendt), i sin helhet eller i del over hele verden, inkludert I tillegg gir du hver bruker av tjenestene en ikke-eksklusiv lisens til å få tilgang til, bruke, reprodusere, distribuere, vise og utføre innholdet ditt i samsvar med tjenestenes funksjonalitet og denne avtalen. Hvis du ber om fjerning eller sletting av innholdet ditt fra tjenestene (hvilken lisens vil avsluttes innen en kommersielt rimelig tid etter forespørselen din om å fjerne eller slette innholdet ditt), vil de ovennevnte lisensene forbli i kraft på ubestemt tid. r, du erkjenner og godtar at serverkopier av ditt slettede innhold kan beholdes, men ikke vises, distribueres eller utføres. Alt ovenfor er underlagt følgende seksjons seksjon om uønskede innsendinger.
Du beholder alle rettigheter til innholdet ditt, underlagt disse tilskuddene.
Vi kan avsløre noe av innholdet eller elektronisk kommunikasjon: (i) for å etterkomme en forespørsel fra myndighetene eller rettshåndhevelse; (ii) toii) Hvis slik avsløring er nødvendig eller tillatt for driften av tjenestene våre; iii) for å sikre eagleone-thegame, dets offiserer, direktører, ansatte og agenters rettigheter og eiendom; eller (iv) for å beholde brukere og eagleone -thegame Providers trygt.
C. Annonseringsinnhold Du kan motta reklameinnhold hvis du bruker nettstedet eller appene våre. Som et resultat garanterer du at du er enig med personvernreglene for annonsering. Besøk http://www.eagleone-thegame.com/privacy- varsel/ for mer informasjon; eagleone-thegame er ikke ansvarlig for produktene eller tjenestene som tilbys av tredjeparter som vises der.
D. Representasjoner og garantier Du garanterer at du eier eller har de nødvendige lisensene, rettighetene, samtykkene og tillatelsene til å bruke og tillate oss å bruke alle patenter, varemerker, forretningshemmeligheter, opphavsrettigheter eller andre eiendomsrettigheter i og til enhver og alt innholdet ditt, samt for å muliggjøre inkludering og bruk av innholdet på den måten som er tenkt i tjenestene og denne avtalen. I tillegg garanterer du at bruken av innholdet ditt på tjenestene ikke vil krenke noen tredjeparts intellektuelle eiendomsrettigheter eller personvern- eller publisitetsrettigheter, og at innholdet ditt ikke vil ærekrenke noen tredjepart.
E. Outsider-stoff og klientinnhold

Du erkjenner at eagleone-thegame S.E er en internettbasert spesialistorganisasjon som kan legge ut innhold levert av utenforstående og klienter. Som en aviskiosk eller et offentlig bibliotek har vi ingen redaksjonell kontroll over innholdet som er lagt ut av tredjeparter, inkludert User Content.eagleone-thegame , dets datterselskaper, eller noen av deres offiserer, direktører, ansatte eller agenter er ikke ansvarlige for noen av meningene, rådene, uttalelsene, vurderingenents, tjenester, tilbud eller annen informasjon uttrykt eller gjort tilgjengelig av tredjeparter, inkludert brukerinnhold. Vi har ingen forpliktelse til å undersøke om noe brukerinnhold eller annet tredjepartsinnhold bryter noen vilkår i denne avtalen og vil ikke gjøre det i de fleste tilfeller tilfeller, selv om vi beholder retten til å filtrere eller avvise brukerinnhold og annet tredjepartsinnhold. Vi vurderer brukerinnhold og annet tredjepartsinnhold på en begrenset måte. Du beholder fullstendig eierskap til innholdet ditt (med forbehold om lisensen gitt til oss ovenfor), og alle andre brukere av tjenestene beholder eierskapet til brukerinnholdet sitt. Vi verken støtter eller er ansvarlige for noe annet innhold som er lagt ut til tjenestene av andre enn eagleone-thegame. Du har forbud mot å endre, slette, legge til, publisere, overføre, delta i overføring eller salg av, lage avledede verk fra eller utnytte brukerinnhold på noen måte, enten helt eller delvis.
F. Uønskede bidrag Vi setter pris på våre kunders tilbakemeldinger på tjenestene våre og setter pris på å høre fra dem. Dessverre forbyr vår langvarige selskapspolicy oss fra å vurdere eller akseptere andre kreative forslag, materialer eller ideer enn de som spesifikt ber om av selskapet .Vi håper du vil forstå at hensikten med denne policyen er å forhindre fremtidige misforståelser når vårt profesjonelle personale utvikler prosjekter som for andre ser ut til å ligne deres egen kreative produksjon. Som et resultat må vi dessverre be deg om ikke å sende oss noe originalt kreativt materiale som spillkonsepter eller kunstverk. Vi setter pris på tilbakemeldingene dine om våre tjenester og produkter, men vi ber om at du er spesifikk og ikke sender inn noen originale ideer, forslag eller materialer. Fokuser i stedet på tjenestene og produktene du anbefaler. Hvis du sender oss kreative forslag, ideer, notater, tegninger, konsepter eller annen informasjon (samlet kalt „Uønskede bidrag“) til tross for vår forespørsel om at du ikke sender oss andre kreativt materiale, blir og forblir de uoppfordrede bidragene eagleone-thegame-eiendom.eagleone-thegame vil ikke holdes ansvarlig for bruk eller avsløring av uønskede bidrag, og vi vil ikke være underlagt noen forpliktelse til tillit angående uønskede bidrag. ha rett til ubegrenset bruk av de uoppfordrede bidragene til et hvilket som helst formål, enten det er kommersielt eller på annen måte, uten kompensasjon til leverandøren av de uoppfordrede bidragene, uten begrensning av noe av det foregående. Vi skal utelukkende eie alle rettigheter til de uoppfordrede bidragene, enten det er nå kjent eller i fremtiden. Du gir opp ethvert krav på kreditt eller godkjenning og alle moralske rettigheter knyttet til slike uoppfordrede bidrag. Med mindre annet er skriftlig avtalt, skal det foregående også gjelde til eventuelle kreative bidrag fra deg på vår spesifikke forespørsel.
G. Ikke-fungible tokens Du har kun lov til en begrenset mengde personlig, ikke-kommersiell bruk av Non-fungible Tokens (NFT), og du har ikke lov til å lisensiere, kommersielt utnytte, reprodusere, distribuere, lage avledede verk, offentlig fremføre , eller vise en NFT, musikken eller kunstverket. Du har ikke lov til å endre kunstverket eller bruke det til produktpromotering eller salg. Alle rettigheter, inkludert opphavsrett, er forbeholdt og ikke gitt.
Du garanterer at du vil holde eagleone-thegame skadesløs fra ethvert og alle krav av noe slag som på noen måte oppstår fra din bruk av en tredjeparts tjeneste eller plattform, og eagleone-thegame er ikke ansvarlig for blockchain-nettverket eller noen annen tredjepart- festtjeneste som du kan få tilgang til eller bruke med det formål å bruke, eie eller overføre de ikke-fungible tokens.
Ingen rettigheter vil bli overført ved et videresalg av NFT i henhold til nevnte vilkår, og den nye eieren vil være underlagt de samme begrensningene.
VI.MELDING OM KRENKELSE Vi vil umiddelbart svare på ethvert korrekt innsendt varsel som inneholder informasjonen som er skissert nedenfor hvis du mener at noe innhold, inkludert brukerinnhold og annet materiale, som er lagt ut på tjenestene krenker opphavsretten eller varemerkene dine. Vennligst send alle varsler til e-postadresse oppført nedenfor:[email protected]
Meldingen må være skriftlig og inneholde følgende for at den skal være effektiv: 1. en person som er autorisert til å handle på vegne av eieren av en påstått krenket eksklusiv retts fysiske eller elektroniske signatur; 2. Identifisere det opphavsrettsbeskyttede verket som påstås å ha blitt krenket, eller hvis flere opphavsrettsbeskyttede verk på et enkelt nettsted er gjenstand for en enkelt melding, gir en representativ liste over slike verk på dette nettstedet; 3. Identifikasjon av materialet som hevdes å være krenkende eller gjenstand for krenkende aktivitet , samt informasjon som er rimelig tilstrekkelig til å tillate oss å finne materialet;4.Informasjon som er tilstrekkelig til at vi kan komme i kontakt med den klagende part, som f.eks.den klagende parts adresse, telefonnummer og, hvis tilgjengelig, e-postadresse; 5. en erklæring om at den klagende part har en genuin tro på at materialet ikke er autorisert for bruk på den måten som opphavsrettseieren, dennes agent, eller klager over, loven; og 6. en erklæring, under straff for mened, om at den klagende part er autorisert til å handle på vegne av eieren av den eksklusive retten som angivelig blir krenket, og at informasjonen i varselet er nøyaktig.
VII. IKKE-KOMMERSIELL BRUK Tjenestene er kun til personlig bruk. Du kan ikke bruke dem til forretningsformål med mindre vi spesifikt støtter eller godkjenner dem. Det er i strid med vilkårene i denne avtalen å bruke tjenestene på noen måte som bryter vilkårene i denne avtalen, for eksempel å sende uønsket e-post, samle inn brukernavn og /eller e-postadresser til kontoinnehavere via elektroniske eller andre midler, eller innramming eller kobling til tjenestene uten tillatelse.
VIII.ELEKTRONISK KOMMUNIKASJON Du kommuniserer med oss elektronisk hver gang du bruker tjenestene eller sender e-post til oss. Du godtar å motta elektronisk kommunikasjon fra oss. Vi vil kommunisere med deg via e-post og på denne nettsiden. Du erkjenner og godtar at ethvert juridisk krav at slik kommunikasjon er skriftlig, er oppfylt av avtaler, meldinger, avsløringer eller annen kommunikasjon vi sender til deg elektronisk.
IX.LINKER Gjennom annonser i appen, for eksempel, kan tjenestene inkludere lenker til tredjeparts nettsteder. Vi har ingen kontroll over de koblede nettstedene, garanterer ikke nøyaktighet, fullstendighet, aktualitet, pålitelighet eller tilgjengelighet, og det gjør heller ikke vi støtter eller garanterer produktene eller tjenestene eller innholdet som lastes opp, vises eller distribueres på disse nettstedene. Ethvert tredjepartsnettsted du går inn på er helt på egen risiko. Det faktum at en lenke fører til et nettsted som drives av en tredjepart parten antyder ikke vår godkjenning, sponsing eller anbefaling av tredjeparten eller av innholdet, varene eller tjenestene som tilbys på tredjepartsnettstedet.
Vi kan fjerne lenker til eller fra tredjeparts nettsteder når som helst.
X. SELGERE OG LEVERANDØRER AV EN TREDJEPART Tjenestene kan gjøre det mulig for deg å legge inn bestillinger og motta varer, informasjon og tjenester fra selskaper som vi ikke eier eller kontrollerer. Du og disse virksomhetene er de eneste ansvarlige for kjøp, betaling, garanti, garanti, levering, vedlikehold og andre aspekter ved varene, tjenestene eller informasjonen, meningene eller rådene du bestiller eller mottar fra dem. Vi er ikke ansvarlige for nøyaktigheten, fullstendigheten eller nytten av slik informasjon eller kvaliteten eller tilgjengeligheten av slike produkter eller tjenester, og vi støtter ikke, garanterer eller garanterer dem. Vi vil ikke være en del av eller ansvarlige for noen transaksjoner mellom deg og tredjepartsleverandører av slike varer, tjenester eller informasjon, og vil heller ikke vi er ansvarlige for å holde kredittkortinformasjonen din privat. Gebyret du betaler for tjenestene, hvis noen, inkluderer ikke noen ekstra kostnader eller forpliktelser du pådrar deg i forbindelse med disse tredjepartene.
I tillegg kan tjenestene kreve at du registrerer deg for en konto hos en tredjeparts tjenesteleverandør som vi verken eier eller kontrollerer. Du og denne tredjeparts tjenesteleverandøren alene er ansvarlig for vilkårene i avtalen din med dem. Vi vil ikke være en part i avtalen din med denne tredjepartstjenesteleverandøren og vil ikke holdes ansvarlig for den på noen måte. Du og tredjepartstjenesteleverandøren alene er ansvarlige for å løse eventuelle uenigheter du måtte ha med dem.
XI. Ansvarsfraskrivelser og ansvarsbegrensninger Tjenestene tilbys „SOM DE ER“ og „SOM TILGJENGELIG“ av oss og vår webvert. Vi fraskriver oss alle underforståtte garantier, inkludert men ikke begrenset til de som gjelder salgbarhet og egnethet for et bestemt formål, til det fulle. omfang tillatt av gjeldende lov.
Uten å begrense det foregående gir verken vi eller noen eagleone-thegame-tjenesteleverandør noen uttrykkelig eller underforstått representasjon eller garanti: I) Angående driften av tjenestene eller materialene, produktene, informasjonen og innholdet deri; II) Det å bruke tjenestene vil være risikofri, uavbrutt og feilfri til hundre prosent; III) Angående nøyaktigheten, påliteligheten eller valutaen til tjenester, innhold eller informasjon som gjøres tilgjengelig gjennom tjenestene; ELLER (IV) at eagleone-thegames servere og e-post er fri for virus og andre potensielt skadelige komponenter.
SKADER FORÅRSAKET VED BRUK AV ELLER MANGLENDE Å BRUKE TJENESTERNE, INKLUDERT MEN IKKE BEGRENSET TIL Å LITTE TIL AV EN BRUKER PÅ NOEN INFORMASJON FRA TJENESTERNE ELLER SOM ER RESULTAT AV FEIL, UNTERLEVELSER, AVBRUKSANVISNINGER, SLETTELSER, UTSATTELSER, ER, FORSINKELSER I DRIFT ELLER OVERFØRING, ELLER ENHVER FEIL I Dette avsnittet gjelder for alt innhold, varer og tjenester som gjøres tilgjengelig gjennom tjenestene, slik det er bekreftet av deg.
Selv om vi eller eagleone-thegame-leverandøren vare informert om muligheten for slike skader, skal verken vi eller eagleone-thegame-leverandøren være ansvarlig for indirekte, tilfeldige, spesielle eller følgeskader som følge av bruken av tjenestene eller kjøp av et ekte eller virtuelt produkt derfra.eagleone -spillet skal under ingen omstendigheter være ansvarlig overfor deg for mer enn beløpet du har betalt eagleone-thegame innen hundre og åtti (180) dager før datoen da du første gang hevder et slikt krav. Hvis du ikke har betalt noen beløp innen denne tidsperioden, godtar du at ditt eneste rettsmiddel skal være å slutte å bruke tjenestene og avslutte kontoen din.
Enkelte statlige lover forbyr utelukkelse eller begrensning av visse skader eller begrensninger på underforståtte garantier. Noen eller alle de ovennevnte ansvarsfraskrivelsene, ekskluderingene eller begrensningene gjelder kanskje ikke for en bruker som er underlagt disse lovene, og denne brukeren kan ha ytterligere rettigheter.
XII. Lovlighet Du er eneansvarlig for å overholde alle gjeldende lover i statene og landene der du bor og får tilgang til tjenestene. Du erkjenner at vi ikke kan holdes ansvarlige for deltakelsesrestriksjoner pålagt av lokale lover. Ingen er tilknyttet eller hevder å være tilknyttet tjenestene er autorisert til å gi slike representasjoner eller garantier, enten implisitte eller eksplisitte, angående din juridiske rett til å delta i apper, konkurranser, konkurranser eller turneringer som tilbys gjennom tjenestene.
XIII.LOV SOM GJELDER; JURISDIKSJON Vi oppretter og administrerer tjenestene i ditt bostedsland. Derfor vil disse bruksvilkårene bli tolket i samsvar med lovene i ditt bostedsland, uten hensyn til eventuelle lovbestemmelser som styrer valg av lovene i en annen stat.
Du samtykker i å underkaste deg den eksklusive jurisdiksjonen til domstolene i ditt bostedsland for rettstvister som oppstår som følge av eller relatert til bruken av tjenestene eller kjøp gjort gjennom dem, og du samtykker i å ikke starte noen rettssaker knyttet til dem utenfor disse domstoler.
XIV. Du samtykker i å holde eagleone-thegame, eagleone-thegame-leverandørene, våre datterselskaper og tilknyttede selskaper, og våre respektive offiserer, agenter, partnere og ansatte skadesløs fra ethvert tap, ansvar, krav eller krav fra tredjepart på grunn av eller som oppstår av din bruk av tjenestene i strid med denne avtalen, et brudd på denne avtalen, et brudd på dine representasjoner og garantier angitt ovenfor, eller hvis innholdet ditt fører til at vi er ansvarlige overfor en annen part. Denne erstatningen
XV. DISKELBARHET Bestemmelsene i denne avtalen er ment å kunne skilles ut. Enhver bestemmelse i denne avtalen som blir funnet å være ugyldig eller ikke håndheves helt eller delvis av en domstol med kompetent jurisdiksjon, skal anses som ugyldige i omfanget av slik ugyldighet eller ugjennomførbarhet uten å påvirke gyldigheten eller håndhevbarheten til de gjenværende bestemmelsene i noen annen jurisdiksjon.
XVI. Enhver bruk av tjenestene utgjør aksept av denne avtalen. Hele avtalen mellom deg og oss angående bruken av tjenestene er inneholdt i denne avtalen. Enhver rettighet eller bestemmelse i denne avtalen som vi ikke bruker eller håndhever, utgjør ikke en fraskrivelse av denne rettigheten eller bestemmelsen. Titlene på delene i denne avtalen er kun for din bekvemmelighet og har ingen juridisk eller kontraktsmessig betydning.
XVII.SUPPORT eagleone-thegame vil gjøre sitt ytterste for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller problemer du måtte ha angående tjenestene eller noen av dine kjøp gjort gjennom tjenestene, underlagt de andre bestemmelsene i denne avtalen. Send oss en e-post til support @eagleone-thegame.com for å nå vårt kundestøtteteam. Ved å gi våre representanter all informasjonen de trenger for å løse problemet ditt så raskt som mulig, vil det fremskynde forespørselen din om hjelp.
XVIII.Outsider Kommersielle sentre

Disse vilkårene for formål er blant deg og eagleone-thegame S.E bare, ikke med Apple, Facebook eller noen annen utenforstående som du kan ha kjøpt noen av applikasjonene gjennom („kommersielle sentre“). Appen du kjøpte og tjenestene våre er ikke under kontrollen over markedsplassene. Når det gjelder appene, er markedsplassene ikke forpliktet til å tilby noen form for støtte- eller vedlikeholdstjenester. Markedsplassene er ikke underlagt noen annen garantiforpliktelse for appene i den grad det er tillatt i henhold til gjeldende lov. Eventuelle krav du eller en tredjepart kan ha angående appene eller din besittelse og/eller bruk av appene er ikke markedsplassenes ansvar, inkludert men ikke begrenset til:i) krav om produktansvar;ii) ethvert krav som appene gjør‘ t oppfyller eventuelle juridiske eller forskriftsmessige krav;iii) hevder at appene krenker de immaterielle rettighetene til en tredjepart eller at de bryter forbrukerbeskyttelse eller lignende lovgivning
XIX.MODIFISERING Vi forbeholder oss retten til å legge inn eventuelle endringer i tjenestene, publiserte retningslinjer og disse bruksvilkårene når som helst. Din aksept av disseendringer er basert på din fortsatte bruk av tjenestene i deres modifiserte form. Hvis du har noen bekymringer angående aktiviteten din i spillet eller kundeservice, vennligst ta kontakt med oss på [email protected]